zaterdag 30 juli 2011

Daan Mutsaers op zijn 2e basketball zomerkamp in Louvain-la-Neuve

Mijn tweede basketball camp deze zomer was in Louvain-la-Neuve. Dat ligt onder Brussel in het Waalse deel van het land. Veel jongens die dus franstalig waren. Het camp was van maandag tot en met vrijdag. Het camp werd geleid door Marc Michels een belgische basketballinternational. Het Converse BBALL 9 camp werd nu voor de 10de keer georganiseerd. Ongeveer 100 jongens en 10 trainers. De hoofdcoach van het camp was Charles Brigham, een oud NBA assistant coach. Hij werkt nu nog als NCAA scout en ALS scout voor de Orlando Magic.

Alle spelers zaten in een net hotel wat leek op het Van Kers Camp in Tongerlo. Goed eten met twee warme maaltijden per dag. Drie keer per dag basketballen met in de avond de wedstrijden. Tussendoor de nodige rust.

Tijdens de trainingen veel aandacht voor help side defense en jump to the ball. Natuurlijk ook hier weer de andere fundamentals waar veel op gehamerd werd.

Ik heb het hele camp op de 3/4 positie gespeeld en daar op kunnen en mogen trainen. Dat was tof.

Ook op dit camp weer veel discipline zeker als je het vergelijkt met het NBB camp. Iets minder strak dan het Van Kers Camp; dat dan weer wel.

Leuke ervaring en fijne contacten gemaakt.

Met sportieve groeten,

2 opmerkingen:

  1. Hoi Daan, leuk om weer wat positieve ervaringen te lezen. Ben je nu niet toe aan vakantie ;) ?? Mooi om aan het einde van de vakantie alle ervaringen te delen en evalueren zodat andere jongens daar volgende zomervakantie profijt van (kunnen) hebben!! Groetjes van Noesja en Joshua Bruijnzeels.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. replica bags hong kong click for source s3h35t8o55 replica bags in china replica bags from china free shipping gucci fake c1t85x0r28 best replica bags online 2018 go to these guys e8g68u8v80 replica louis vuitton bag replica bags manila r9e79z9u76

    BeantwoordenVerwijderen